Ergonomische matrassen

Op zoek naar een nieuwe matras? Gouden tip: neem uw tijd ! Want het is een belangrijke keuze die u voor vele jaren maakt. Maak geen compromissen en denk aan het welzijn van uw rug.

Bij Lattoflex kunt u kiezen uit twee soorten matrassen

Latex matrassen

Natuurlatex is ongezien elastisch en verdeelt de druk mooi gelijkmatig. Tijdens uw slaap ondersteunt uw matras perfect uw lichaam en circuleert uw bloed optimaal.

Dankzij de open celstructuur van latexschuim, wordt uw matras bij elke beweging geventileerd…

Bovendien is latex bestand tegen kuilvorming en veroudering en kiest u dus voor een duurzame investering.

De modellen

Vita - NEW !!!
Vita Plus
Zen
Zen Plus
Optimum
Optimum Fusion - NEW !!!
Verdeler zoeken

GELTEX® matrassen

GELTEX® maakt het vandaag mogelijk om matraskernen in 100% GELTEX® aan te bieden. U hebt de keuze tussen verschillende comfortgradaties naargelang uw persoonlijke voorkeur. Het GELTEX® Support Foam vormt de basiskern van uw matras en verricht eigenlijk al het werk. Een extra zachte en comfortabele bovenlaag van GELTEX® Comfort Foam zorgt voor een optimaal ligcomfort. Resultaat : uw lichaam kan zich lekker in de matras nestelen en ervaart een gevoel van rust.

De modellen

GELTEX® Support - NEW !!!
GELTEX® Support Plus - NEW !!!
GELTEX® Comfort - NEW !!!
GELTEX® Comfort Plus - NEW !!!
GELTEX® Wellness - NEW !!!
GELTEX® Wellness Fusion - NEW !!!
Verdeler zoeken
De mythe van een lekker hard bed

Vroeger sliepen veel mensen op doorgezakte matrassen of spiraalbodems. Bij rugklachten adviseerde men dan ook meestel een hard slaapsysteem.

Vandaag denken heel wat mensen nog steeds dat hard slapen de beste keuze is voor elke rug. Dat klopt niet. De hardheid van een slaapsysteem is zeer subjectief. Wat te hard is voor de één, is soms te zacht voor de ander. Vraag advies aan een expert en ga naar een speciaalzaak. Zo maakt u zeker de juiste keuze.

De perfecte combinatie voor uw rug

Denkt u eraan om alleen een nieuwe matras te kopen? Misschien is het een goed idee om tegelijk ook de aankoop van een bedbodem te overwegen. Want het is de combinatie van een goede Lattoflex matras met een Lattoflex bedbodem die ervoor zorgt dat uw rug 's nachts maximaal kan herstellen.

Lattoflex is hét slaapsysteem waarbij matras en bedbodem perfect op elkaar inspelen. De natuurlatex die we in onze matrassen gebruiken, volgt zeer goed de beweging van de bedbodem. Zo kan de uiterst reactieve en beweeglijke bedbodem optimaal zijn werk doen en kunnen beide elkaar perfect aanvullen.