Ergonomische bedbodems

Voor een nog beter slaapcomfort zijn alle bedbodems van Lattoflex beschikbaar in verschillende uitvoeringen, van vlak tot volledig elektrisch verstelbaar. De geavanceerde bedbodem Winx® X5 bestaat in zes verschillende uitvoeringen en garandeert u een gezonde nachtrust.

Winx X5

De Winx® bedbodem van Lattoflex maakt gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden.

De Winx® vleugels op het ligvlak kunnen zich in 3 dimensies perfect aanpassen aan uw lichaam en garanderen u zo een gezonde nachtrust op een duurzaam slaapsysteem.

LEES MEER OVER DE WINX

De modellen

WINX® X5 FIX
WINX® X5 STANDAARD R
WINX® X5 LECTOMAT R
WINX® X5 SERVOMAT R2
WINX® X5 SERVOMAT R3
WINX® X5 SERVOMAT R4
Verdeler zoeken

Bed Winx ActivCare

Na meerdere jaren onderzoek brengt Lattoflex een nieuwe evolutie op de markt, het bed Winx ActivCare.

Een volledig nieuwe bodem die ongeacht uw lichaamslengte en -gewicht zorgt voor een heerlijk ontspannend en herstellend ligcomfort.

De uiterst flexibele vleugels volgen elke verandering in uw slaaphouding en zorgen zo voor de automatische actieve ondersteuning van uw lichaam, ongeacht uw slaappositie.

De modellen

BED WINX ACTIVCARE
Verdeler zoeken

SL2

De SL2 biedt u het beste ligcomfort dankzij de verschillende comfortzones die uw lichaam gelijkmatig ondersteunen.

De soepele regelbare lathouders zijn ware schokdempers van dit verende ligoppervlak.

Het exclusieve relaxsysteem brengt uw voeten op harthoogte en vergemakkelijkt zo de bloedsomloop voor nog beter ontspannen spieren.

De modellen

SL2 FIX
SL2 STANDAARD R
SL2 LECTOMAT R
SL2 SERVOMAT R2
SL2 SERVOMAT R3
SL2 SERVOMAT R4
Verdeler zoeken

SL1

Het ligoppervlak van de SL1 zorgt voor een gelijkmatige ondersteuning.

De soepelere schouderzone maakt van de SL1 een eenvoudige lattenbodem die u een comfortabele nachtrust garandeert.

De modellen

SL1 FIX
Verdeler zoeken
Uw rug weet wat goed is

Als u een vriend, collega of kennis vertelt dat u een nieuw bed of een nieuwe matras wilt kopen, dan krijgt u gegarandeerd allerlei tips. Uiteraard is die raad goed bedoeld. Maar het is niet omdat een bepaald bedsysteem goed is voor de één, dat die dat ook is voor een ander.

Het beste bed voor u kiezen is iets heel persoonlijks. Vraag daarom advies aan een expert en ga naar een speciaalzaak. Als u een ergonomisch slaapsysteem wenst om te slapen zonder rugpijn, dan komt u vanzelf uit bij Lattoflex.

Een hoogtechnologisch slaapsysteem

Met Lattoflex kiest u niet in de eerste plaats voor een mooi slaapsysteem, wél voor een hoogtechnologisch product. Zoekt u het juiste bed voor uw rug en wilt u uw slaapcomfort maximaliseren?

Lattoflex scoort uitstekend op de drie vereisten van het ideale slaapsysteem: optimale drukverdeling, ergonomische ondersteuning & maximale ventilatie.
De kwaliteit van uw nachtrust wordt bepaald door deze drie factoren. Lattoflex is dus een perfecte investering!