Lattoflex garantie en GELTEX® Tevredenheidsgarantie

Bij Lattoflex zijn alle gebruikte materialen van topkwaliteit en elke fase van het productieproces wordt nauwgezet gecontroleerd. Wij kunnen u garanderen dat u jarenlang plezier zal beleven aan uw Lattoflex product. Mocht er zich toch een probleem voordoen, geniet u van een garantie van 5 jaar. Op GELTEX® inside geniet u bovendien van onze Tevredenheidsgarantie.Registreer hier uw aankoop

Lattoflex 5 jaar garantie

Voor alle Lattoflex bedbodems en –matrassen zoeken wij de meest duurzame, betrouwbare en comfortabele materialen uit. Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd met het oog op een optimale ondersteuning en een weergaloos comfort.

Op elke Lattoflex bedbodem en matras geldt een degressieve garantie van 5 jaar. De specifieke Lattoflex garantiebepalingen vindt u hier.

GELTEX® garantie

We zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn van uw Lattoflex® GELTEX® matras.

Daarom bieden wij u twee keer garantie:

  • 2 + 8 jaar degressieve garantie
  • tevredenheidsgarantie

Alle info over deze dubbele GELTEX® garantie
vindt u hier.

Registreer uw Lattoflex product en ontvang een waardebon van € 500 !

Registreer uw product en ontvang een waardebon van € 500 om ook familie of vrienden het Lattoflex Effect te laten ervaren !

TIP: NEEM UW AANKOOPFACTUUR BIJ DE HAND

Persoonlijke informatie

Voornaam * Naam *
E-mailadres *
Adres*
Postcode* Stad*
Telefoon (optioneel) Land *

Productinformatie

Kies uw type bodem Uitvoering
Kies uw type matras Uitvoering
Afmeting van uw bodem en/of matras
Wij gebruiken je gegevens enkel om je te antwoorden. Je kan op elk moment vragen om je persoonsgegvens in te zien, te wijzigen of te verwijderen door een verzoek te sturen naar privacy@lattoflex.com.


Aarzel niet contact op te nemen met uw Lattoflex verdeler. Hij is de aangewezen persoon om u een oplossing te bieden bij eventuele problemen en tegelijk de enige bij wie u een beroep kan doen op de Lattoflex garantie.