Waarom voor Lattoflex kiezen ?

Een gezonde nachtrust is een essentieel onderdeel van het dagelijkse leven.

Als we 's morgens uitgerust willen opstaan, moeten onze spieren zich in elke slaaphouding volledig kunnen ontspannen en moet ons lichaam toch perfect ondersteund blijven. Lattoflex helpt u hierbij. U slaapt 100% ...

Totaaloplossing Ventilatie Reactiviteit Ondersteuning Materialen Innovatie Know-how

Een totaaloplossing voor uw rug

Lattoflex biedt u een totaaloplossing waarbij de actieve bedbodem, de matras en het lichaam perfect op elkaar inspelen. Die synergie optimaliseert de prestaties van de matras en verlengt haar levensduur en comfort.

Op basis van uw lichaamsbouw, gewicht, lighouding en slaaptemperatuur bieden wij u een actief en gepersonaliseerd slaapsysteem. Zo kunt u heel wat rugklachten voorkomen.

Overal in bed een even goede ondersteuning

Slaapt u in het midden van uw bed, maar soms ook helemaal aan de zijkant? Geen probleem! In tegenstelling tot klassieke bedbodems biedt het Winx® systeem van Lattoflex over het hele ligvlak een ideale ergonomie.

De beweeglijke Winx® vleugels vormen honderden steunpunten en verzekeren op om het even welke plaats in bed een perfecte ondersteuning en drukverdeling. Da’s uniek! Beter vindt u niet voor uw rug.

Maximale ventilatie voor een perfecte slaaphygiëne

Tijdens het slapen verliezen we heel wat vocht via onze ademhaling en transpiratie - bij sommige personen is dat zelfs 2,5 liter per nacht! Een Lattoflex bedsysteem zorgt voor een perfecte slaaphygiëne.

Om te beginnen laat de bedbodem een optimale ventilatie toe. Maar ook de matras is een belangrijk onderdeel van onze slaaptechnologie. Ze zorgt voor een doeltreffende luchtcirculatie, vocht- en warmteafvoering en een optimale hygiëne.

Innovatief en hoogtechnologisch.

Met Lattoflex kiest u voor state of the art technologie op het vlak van slaapcomfort. Lattoflex is altijd innovator geweest op het vlak van slaaptechnologie. We werken voortdurend aan betere producten, met maar een doel voor ogen : u de meest gezonde en comfortabele nachtrust bezorgen !

Lattoflex slaapsystemen zorgen voor een correcte lighouding, een juiste positie van de wervelkolom en optimaal slaapcomfort. Ideaal voor wie rugklachten wil voorkomen.

Betere materialen, beter resultaat

Elke bedbodem van Lattoflex is bijzonder kwalitatief, want er wordt steeds gebruik gemaakt van de allerbeste materialen.

De Winx-bedbodems zijn het resultaat van de nieuwste technologie: de veerkrachtige glasvezellatten en Winx-vleugels in POM (polyoxymethyleen) zorgen voor een perfecte reactiviteit en veerkracht, en zijn erg hygiënisch en duurzaam.

Dat geldt ook voor de klassieke lattenbodems van Lattoflex met kwalitatieve houten latten die extra buigzaam en veerkrachtig zijn, of met hoogtechnologische glasvezellatten die uiterst veerkrachtig zijn maar zorgen voor een steviger ligcomfort.

Draaien en keren zonder wakker te worden

Onderzoek toont aan dat draaien en keren tijdens uw slaap er vaak voor zorgt dat u wakker wordt. De combinatie van een Winx® bedbodem met een Lattoflex matras garandeert een hoge reactiviteit.

Daardoor kan u probleemloos draaien en keren tijdens uw slaap. Resultaat: uw slaap wordt veel minder onderbroken en bent u 's morgens beter uitgerust.

60 jaar ervaring & know-how

In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de revolutionaire uitvinding van de lattenbodem. Door het ligoppervlak op te delen in verschillende segmenten kreeg het lichaam een gelijkmatige ondersteuning over de hele lengte van het bed.

De voorbije decennia bleef Lattoflex onderzoek voeren naar beter en gezonder slaapcomfort, in samenwerking met de medische wereld. Dat leidde tot tal van innovaties. Een zegen voor mensen met rugklachten!

Ik ben heel blij dat ik eindelijk na al die jaren een supergoed bed heb. Mijn rugpijn is volledig verdwenen, niet overdreven, en mijn nachtrust is zo positief geëvolueerd. Ik ben een andere persoon en voel me veel beter!

Bekijk de getuigenis van Ann >

Ann (49 jaar), Houthulst MEER GETUIGENISSEN

Héél positief: beter en langer slapen dan voorheen en ik sta nu op met significant minder rugpijn! Ik kan nu ook zonder nadenken zowel op mijn zij of rug slapen, voorheen had ik 1 beste slaaphouding. Wel is het aanpassen in de zin dat je in het begin het vreemde gevoel hebt op een “doorgelegen” matras te liggen. Ten onrechte, integendeel ...

Bekijk de getuigenis van Bart >

Bart (51 jaar), Brussel MEER GETUIGENISSEN

Super, vanaf de eerste nacht. De vleugeltjes van het systeem passen zich direct aan hoe je ook ligt. De combinatie bodem en matras is top. Mijn slaapkwaliteit is verbeterd.

Bekijk de getuigenis van Annemieke >

Annemieke (51 jaar), Stekene MEER GETUIGENISSEN

Uitgeslapen wakker worden. Rust.

Bekijk de getuigenis van Agnès >

Agnès (64 jaar), Antwerpen MEER GETUIGENISSEN

Uitgerust, comfortabel en bezit een goede ventilatie. Kortom, tevreden mens!

Inge (46 jaar), Oostende MEER GETUIGENISSEN
Dirk (50 jaar), Overpelt MEER GETUIGENISSEN

Ik ben heel tevreden. Ik ben geen buikslaper meer en bijgevolg heb ik nu veel minder tot geen rugpijn meer.

Bekijk de getuigenis van Karl >

Karl (42 jaar), Alveringem MEER GETUIGENISSEN

Tevreden! Positieve ervaring! Vleugeltjes geven bewegingsvrijheid, snelle aanpassing aan veranderende ligging (rug, rechts, links) merkelijk invloed op bv. rugproblemen.

Edith (80 jaar), Waarschoot MEER GETUIGENISSEN

Sinds we dit bed hebben, ga ik graag slapen en sta ik uitgerust op!

Bekijk de getuigenis van Peter >

Peter (54 jaar), Genk MEER GETUIGENISSEN

Zeer aangenaam verrast. Kortom een zalige slaapervaring en een echte aanrader.

Bekijk de getuigenis van Mireille >

Mireille (46 jaar), Genk MEER GETUIGENISSEN

Na enkele weken wel overtuigd van het nut van een kwalitatief bed. Nu wel nog een goed kussen ...

Mats (32 jaar), Leuven MEER GETUIGENISSEN

Zeer tevreden. Geen rug- en schouderpijn meer. Niet meer zweten.

Bekijk de getuigenis van Georges >

Georges (73 jaar), Kessel MEER GETUIGENISSEN

Beter, constante nachtrust waardoor ik ’s morgens beter en frisser opsta. Minder kwaaltjes. Veel beter dan verwacht. Lattoflex is meer dan een lattenbodem, het is een slaapsysteem.

Bekijk de getuigenis van Wouter >

Wouter (33 jaar), Kluisbergen MEER GETUIGENISSEN

Ik ben zéér tevreden. Bij het buikslapen geen rugpijn meer. Uitgeslapen opstaan, ’s morgens geen spierpijn meer. Zalig!

Bekijk de getuigenis van Betty >

Betty (56 jaar), Vilvoorde MEER GETUIGENISSEN

Sedert ik op het bed slaap, heb ik geen pijn meer bij het slapen en geen pijnstillers meer moeten gebruiken.

Bekijk de getuigenis van Gerard >

Gerard (78 jaar), Bellegem MEER GETUIGENISSEN

Heel comfortabele verdeling van gewicht via de vleugeltjes. Schitterend ventilatiesysteem.

Lucas (64 jaar), Jette MEER GETUIGENISSEN

Over het algemeen ben ik tevreden. Af en toe nog eens last aan mijn rug maar veel minder last aan de schouder.

Gwendoline (36 jaar), Ganshoren MEER GETUIGENISSEN

Vroeger stond ik altijd op met nek- en rugklachten, sedert ik op een Lattoflex slaap zijn die problemen zo goed als opgelost !

Carine (54 jaar), Harelbeke MEER GETUIGENISSEN

Lange tijd opgestaan met pijn in de rug. Dan nieuwe latex matras aangeschaft en bijhorende Lattoflex gekocht. Sindsdien zijn de rugproblemen zo goed als verdwenen.

Kurt (34 jaar) MEER GETUIGENISSEN

Ik slaap sinds een dertigtal jaren op een Lattoflex systeem en matras. Ik ben er uiterst tevreden over en zou hier in mijn stoutste dromen geen verandering willen in brengen. Want een goede nachtrust met een vleugje mooie dromen is onbetaalbaar !

Marina (57 jaar) MEER GETUIGENISSEN

Ik voel me 's morgens goed uitgerust, heb geen last van m'n rug terwijl dat vroeger wel soms het geval was. M'n bed voelt niet te hard en niet te zacht, niet te warm en niet te koud. Alles perfect in orde dus :-)

Lieve (50 jaar) MEER GETUIGENISSEN