Hoe belangrijk is een goed bed voor uw lichaam?

Slapen in een ergonomisch en kwalitatief bed heeft een groot effect op uw lichaam. U voorkomt namelijk lichamelijke kwetsuren door een slechte slaaphouding. Maar er is meer... Ontdek welke voordelen marathonloper Koen Naert ondervindt, wanneer hij in een ergonomisch bed slaapt.

Om de inhoud te zien, moet je de
cookies accepteren

Hoe beter uw bed, hoe hoger uw recuperatievermogen

Bij een ergonomisch bed staan matras en lattenbodem in volledige synergie. Daardoor ondersteunen ze uw lichaam optimaal. Dankzij die optimale ondersteuning kan uw lichaam 's nachts volledig focussen op het recupereren van de voorbije dag. Je herstelt sneller van een zware inspanning en hebt meer energie voor de volgende dag.

Een goed bed is essentieel voor een goede lichaamshouding

Een goed bed zorgt ervoor dat u in een juiste houding slaapt, waardoor lichaamsdelen minder snel stram voelen. Zo moet Koen wanneer hij thuis in zijn Lattoflex bed slaapt, maar om de twee weken naar de manuele therapeut en de masseur. Wanneer hij in het buitenland slaapt, is dat vaak om de twee à drie dagen. 

"Met een goede matras ben ik veel langer in orde qua bekken en rug."

Koen Naert

Een beter bed verhoogt uw lichamelijke capaciteiten

Aangezien een ergonomisch bed uw recuperatievermogen verhoogt, kan u ook beter presteren als u slaapt in een goed bed. Je staat fitter op, waardoor je lichaam meer aankan. Voor een belangrijke wedstrijd blijft Koen dan ook zo lang hij kan thuis in zijn vertrouwde Lattoflex bed slapen.

OP ZOEK NAAR MEER WEETJES, TIPS & TRICKS OF INSPIRATIE?

Duik in onze blogs en dompel je onder in sport- en gezondheidsweetjes, handige tips en tricks voor uw bed en inspiratie voor uw slaapkamer.

Ontdek het hier