Geef uw slaap vleugels

Al 60 jaar zorgt Lattoflex voor uw rug !

Hebt u last van een stijve nek, lage- of hoge rugklachten, schouderpijn of vermoeide benen?

Ontdek het Lattoflex Effect!

Honderden flexibele steunpunten

De Winx® bodem van Lattoflex is een uniek slaapsysteem dat uw lichaam volledig driedimensionaal ondersteunt: in de lengte, de breedte en de diepte.

De Winx® vleugels zorgen voor honderden flexibele steunpunten.
Ze houden uw lichaam ‘s nachts in de juiste ligpositie, hoe of waar u ook ligt op de bodem.

Perfecte drukverdeling

De Winx-vleugels in POM (polyoxymethyleen) zitten vast op stevige glasvezellatten, die op hun beurt gemonteerd zijn in lathouders.

Deze kunststof lathouders - gemaakt in het duurzame thermoplastisch elastomeer Hytrel - kunnen veren en balanceren en vormen de basis van de bodem. Dit zijn als het ware de schokdempers van het verende oppervlak.

Dankzij de Winx-oppervlaktestructuur kan de lucht overal vrij circuleren. Samen met de matras, zorgt de actieve Winx-bodem voor een perfecte drukverdeling van het lichaam.

Automatische aanpassing aan uw slaappositie en lichaamsbouw

Er zijn slaapsystemen die u eerst moet afstemmen aan uw slaappositie en lichaamsgewicht. Niet zo bij Lattoflex! De Winx® vleugels zijn bijzonder beweeglijk en zweven als het ware boven het onderstel van de latten.

Welke slaappositie u ook aanneemt en hoe uw lichaamsbouw ook is: ze passen zich individueel aan uw lichaam en slaaphouding aan. U hoeft niets in te stellen, alles gebeurt volledig automatisch. Uw rug ligt dus altijd in de ideale slaappositie.

Ook perfect aan de rand

Een uniek voordeel van de Winx® bodem is dat u overal in uw bed van een perfecte ondersteuning geniet, ook als u helemaal aan de rand ligt.

Neem de proef op de som en test een Winx® slaapsysteem uit bij een Lattoflex verdeler. Laat uw rug het Lattoflex Effect ontdekken!

Sssst! Hier slaapt uw rug.

Tijdens de dag krijgen de tussenwervelschijven van uw rug het zwaar te verduren. Alleen als u ’s nachts de juiste slaaphouding aanneemt, kunnen deze ‘schokdempers’ zich herstellen. Zo blijven u en uw lichaam in vorm.

Stijve nek en rugklachten

Honderden flexibele steunpunten houden uw lichaam 's nachts in de juiste ligpositie. Een ingenieus samenspel voor zorgeloos slaapcomfort.

Schouderpijn

De extra soepele lathouders vangen de druk van de schouders op, zowel in rug- als in zijlig. Uw schouder, een van de breedste punten van uw lichaam, zinkt comfortabel weg.

Vermoeide benen

Het exclusieve relaxsysteem brengt uw voeten op harthoogte. De bloedsomloop wordt vergemakkelijkt, de spieren ontspannen nog meer.

Wat maakt Lattoflex uniek?

Lattoflex biedt u een ongeziene kwaliteit die uw rug verwent. Alle gebruikte materialen zijn van topkwaliteit, zo garanderen we u jarenlang ligcomfort.

LEES MEER

Vind hier een verdeler in uw buurt

Wenst u een Lattoflex bodem en/of matras te testen? Ga gerust langs bij een van onze slaapspecialisten.